Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS

A webshopban kiválasztott termékek Magyarországon postai- és GLS házhozszállítással érhetők el, a küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Posta Zrt. és a GLS futárszolgálat segítségével történik. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni e-mailben vagy az impresszumban található telefonszámon.

A beérkező rendeléseket a Szolgáltató regisztrálja, és a csomag összeállítás után átadásra kerül a futárszolgálatnak vagy postaszolgálatnak.

A csomag kiszállítása a rendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül történik (amennyiben a megrendelt Termékből van elérhető készlet).  • Házhozszállítás

A megrendelt termék kiszállítása a Vásárló által megadott címre történik. A GLS a kiszállítást munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között végzi. A csomag kiszállítását a Szolgáltató nem tudja befolyásolni. A GLS értesíti a Vásárlót a küldemény feladásáról a kiszállítás időpontjának megadásával. A csomagok utánvételére nincs lehetőség. 

A szállítási költség Postai levélként, egységesen 990 Ft/cím, GLS futárszolgálattal: 1.990 Ft/cím. Fenntartjuk a jogot, hogy vásárlóinknak promóció jelleggel, átmenetileg, valamilyen feltétel teljesülése esetén díjmentes postázást biztosthassunk.


FIZETÉS

Áruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre és Barion fiókkal történő fizetésre. Előre utalásra vagy készpénzes fizetésre csak e-mailben egyeztetett esetekben van lehetőség. Postai utánvét nem lehetséges.

  • Online fizetés bankkártyával (Barion rendszeren keresztül)

a Vásárlónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával megfizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a Szolgáltatóhoz nem jutnak el.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A fizetéshez használható bankkártya típusok:

Mastercard vagy Maestro

Visa vagy Electron

Amex

 

A Barionról

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a Webáruházban.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámod egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó.  Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltölt Barion egyenleged, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak pénzt küldeni.  Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.  A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

Barion alkalmazás

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaid, weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnali jelzi minden vásárlásod, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenlegét is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc (HU) néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ: www.barion.hu